top of page

Profiel

 

RO24 is in 2009 opgericht door Jeroen Staps. Jeroen is als Planoloog afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds 2001 is hij werkzaam als adviseur op het gebied van ruimtelijke ordening en omgevingsrecht. Via een bekend detacheringsbureau heeft hij bij verschillende gemeenten op interim basis opdrachten uitgevoerd.

 

Om zijn eigen ideeën in de praktijk vorm te kunnen geven, besloot Jeroen in 2009 om als zelfstandig adviseur verder te gaan. Eerst onder de naam "Staps Planologie & Recht", de laatste jaren onder de naam RO24. Hierbij staat RO voor Ruimtelijke Ontwikkeling. De O kan ook worden gelezen als nul, zodat er 024 staat. En dat is weer het netnummer van Nijmegen, de stad waar RO24 is gevestigd. 

Ervaring bij gemeenten

De werkzaamheden van RO24 beperken zich al lang niet meer tot overheidsorganisaties. Ook particulieren, bedrijven, makelaars, architecten en ontwikkelaars zijn bij RO24 aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor advies over ruimtelijke procedures, juridisch advies, het wijzigen van een bestemmingsplan of het opstellen van een ruimtelijke onderbouwing. Door zijn ervaring bij gemeenten en zijn kennis van ambtelijke en bestuurlijke processen kan Jeroen u van dienst zijn bij het verkrijgen van gemeentelijke medewerking. 

 

Korte lijnen

RO24 is nog altijd een eenmanszaak. Het voordeel hiervan is dat de lijnen kort zijn en u altijd snel antwoord krijgt op uw vragen. Uitgangspunt is een persoonlijke en directe benadering. Jeroen werkt echter niet alleen. Hij beschikt over een groot netwerk. Indien nodig werkt hij samen met anderen of schakelt hij andere specialisten in. Zo heeft hij goede contacten met een aantal milieukundige adviesbureaus, stedenbouwkundigen, ontwerpers en landschapsarchitecten. 

 

Maatwerk

Behalve aan de inhoudelijke kwaliteit hecht RO24 veel waarde aan service voor de opdrachtgever. De advisering is toegesneden op uw specifieke situatie. 

 

RO24 werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland

RO24 is gevestigd in Nijmegen, maar werkt voor opdrachtgevers in het hele land. Voor het opstellen van een bestemmingsplan of ruimtelijke onderbouwing is één locatiebezoek meestal voldoende. Vaak combineren wij dit met een afspraak bij de gemeente. Het uitwerken van het plan gebeurt vervolgens op kantoor in Nijmegen. 

 

Meer weten?

Wilt u weten wat RO24 voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer

085 489 9000 of per mail: jeroen@ro24.nl . U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

 

 

 

IMG_7200 (002).jpg
bottom of page